Dell Latitude E5250 12.5 i5-5300U 8GB 500GB HD5

Dell Latitude E5250 12.5 i5-5300U 8GB 500GB HD5
Dell Latitude E5250 12.5 i5-5300U 8GB 500GB HD5
Beskrivning av Dell Latitude E5250 12.5 i5-5300U 8GB 500GB HD5

Smart. Elegant. Säker.
Var produktiv oavsett var du befinner dig med en bärbar och fullt utrustad dator på 12 tum som är Dells tunnaste och lättaste hittills.

Operativsystem
Finns med Windows 7 Professional eller Windows 8.1. Kör de mest krävande programmen smidigt och använd pekskärm(Erbjudandet kan även variera beroende på land och configuration) med Windows 8.1 Pro.

Byggd för arbete. Designad för att imponera.
Tunn och lätt för mobil produktivitet: Vi presenterar Dells hittills tunnaste och lättaste bärbara dator för vardagsbruk. Var produktiv oavsett vart ditt arbete för dig med batteritid som håller hela dagen.

Alla funktioner som behövs i arbetet: Denna Latitude har den senaste generationens Intel Core(tm) processorer tangentbord med bakgrundsbelysning som tillval och det bredaste urvalet av portar lagring och anslutningsmöjligheter.

Elegant design för en förstklassig upplevelse: Med tillval som LCD-skärm med magnesiumlegering och pekskärmar utrustade med Corning Gorilla glass NBT får du hög hållbarhet med ett imponerande yttre.

Skapad med företagsanvändare i åtanke.
Hållbarhet du kan lita på: Latitude 12 5000-serien är byggd för att hålla med spilltåligt tangentbord och en kraftfull lösning med anodiserat gångjärn samt en bildskärmskåpa i magnesium med förbättrad uppbyggnad som tillval.

Dockningsprodukter ur E-serien: Arbeta smidigt med en docknings- och laddningslösning ur E-serien som är kompatibel med flera olika generationer.

Helt öppen: Samarbeta enkelt med den anodiserade gångjärnslösningen som är vridbar i 180 grader. Med den kan du öppna din bärbara dator och lägga både skärmen och tangentbordet plant på alla ytor.
Säker. Lätthanterlig. Tillförlitlig. Latitude.

Säker. Lätthanterlig. Tillförlitlig. Latitude.
Världens säkraste bärbara företagsdatorer: Endast Dell erbjuder heltäckande kryptering ledande funktioner för autentisering och avancerat skydd mot skadlig programvara från en och samma leverantör. Med Dell DDP|E kan du skydda data på alla slutpunkter inklusive externa medier självkrypterande hårddiskar och vid offentlig lagring i molnet. I DDP | Security Tools finns avancerade autentiseringsalternativ som hindrar obehöriga från att få åtkomst till dina data. Dell använder en ny metod för att förebygga skadlig programvara genom att skydda data och användare mot osäkert innehåll via DDP | Protected Workspace.

Bärbara datorer med mycket smidig hantering: De bärbara Dell Latitude-datorerna är världens mest lätthanterade med Dells unika vPro funktioner för fjärruppdatering av BIOS (en-till-många) och fjärradering av hårddisken. Kraftfulla hanteringsfunktioner är ett måste. Därför kan du öka effektiviteten med nya Dell Client Command Suite våra kostnadsfria automatiseringsverktyg. Med hjälp av den här lösningen kan du ägna mindre tid åt manuella uppgifter där det lätt kan uppstå fel och sänka IT-kostnaderna.

Enastående tillförlitlighet: Nya Latitude 12 5000-serien tillhör våra mest slitstarka bärbara datorer. Dessutom är den tåligare än föregångaren och utsätts för omfattande tester så att du ska kunna använda den varje dag i arbetet. Datorn är byggd av avancerade material med en förbättrad gångjärnskonstruktion samt tillval som magnesiumlegering och pekskärm med Corning Gorilla Glass NBT vilket ger tio gånger bättre reptålighet(Erbjudandet kan även variera beroende på land och configuration). Dockningsalternativen i E-serien och gemensamma nätadaptrar ger en konsekvent användarupplevelse med sjätte generationens Latitude-datorer. Dessutom kan du känna dig trygg med avancerad service och support.

Läs mer om Dell Latitude E5250 12.5 i5-5300U 8GB 500GB HD5...


Sök bästa pris på Dell Latitude E5250 12.5 i5-5300U 8GB 500GB HD5 hos: