Dell Optiplex 3030 AIO i3-4160 4GB 500GB 19.5 H

Dell Optiplex 3030 AIO i3-4160 4GB 500GB 19.5 H
Dell Optiplex 3030 AIO i3-4160 4GB 500GB 19.5 H
Beskrivning av Dell Optiplex 3030 AIO i3-4160 4GB 500GB 19.5 H

Finns med Windows 8.1 – för en smidig och mångsidig datorupplevelse.

Hög prestanda som hjälper dig att vara produktiv
Smidigt format kraftfull prestanda: Fantastiska funktioner och tillförlitliga verktyg gör denna allt-i-ett till det perfekta valet för ditt kontor. OptiPlex 3030 allt-i-ett är den perfekta lösningen för informations- och incheckningstjänster samarbetsverktyg och digitala skyltar. Ge produktiviteten en skjuts med upp till fjärde generationens Intel® Core(tm) i5 processorer och få ännu kraftfullare grafikprestanda med ett separat grafikkort på upp till 1 GB som tillval. Välj från ett brett utbud av hårddisktyper och hårddiskstorlekar med tillval som SSD- och hybridhårddiskar.

LCD-skärm med fantastisk skärpa: Få imponerande bild med Windows 8.1 på en 195-tums LCD-skärm med en upplösning på 1 600 x 900 och heltäckande glas. Med en pekskärm som tillval kan du enkelt växla mellan program och fönster genom att peka nypa rulla eller svepa. Tack vare de inbyggda VESA-fästena kan du spara skrivbordsyta genom att montera din OptiPlex 3030 allt-i-ett på väggen.

Skydda dina data
Säkerhet i toppklass: Tack vare omfattande lösningar för säkerhet och kryptering skyddas dina data oavsett om du lagrar dem på datorn på externa medier eller i molnet. Hantera datakrypteringsprinciper för olika enheter centralt utan att avbryta slutanvändarna eller de befintliga IT-processerna med hjälp av Dell Data Protection | Encryption (DDP| E). Höj säkerheten ytterligare med avancerad autentisering och ledande skydd mot skadlig programvara.

Värdefulla funktioner: Använd Dell Data Protection | Security Tools för att styra åtkomsten till system och information med enkel inloggning och autentisering. TPM (Trusted Platform Module) ger ett extra skyddslager för säker lagring av data och användaruppgifter.

Skydda din investering: Skydda maskinvaran med K-lås och låsbara portskydd.

Samarbeta skapa kommunicera
Effektiv delning: Dataöverföringar sker snabbt och effektivt med inbyggt stöd för USB 3.0. Med VGA-porten kan du enkelt göra presentationer genom att ansluta kompatibla externa skärmar och projektorer.

Tydlig kommunikation: Samarbeta med andra med hjälp HD-webbkameran på 720p och Microsoft® Lync® och kommunicera utan problem med hjälp av ett Lync-certifierat headset eller ett universalheadset en digital mikrofon och inbyggda högtalare.

Lägg till en extra skärm: Genom att använda dubbla skärmar blir det lättare att göra flera saker samtidigt.

Effektivisera hanteringen av klienter
Enkel hantering: Med OptiPlex 3030 allt-i-ett får du tillgång till mängder av tidsbesparande verktyg. Via Dells tjänster kan du få support och hjälp med att konfigurera driftsätta och hantera dina Dell OptiPlex-datorer under hela livscykeln. Detta gäller även vidareförsäljning eller återvinning när det är dags att byta ut dem. Uppdateringar kan utföras enkelt och intuitivt med in-band-hanteringslösningar.

Värdefulla verktyg: Undvik nedtid och slipp gissa dig fram med Dells automatiserade verktyg och resurser för effektiv driftsättning övervakning och uppdatering av system. Klassledande integrering med Microsoft System Center och Dell KACE ger dig effektiv centraliserad och automatiserad hantering vilket både sparar tid och pengar.

Enastående stabilitet och support
Skalbara lösningar: Öka stabiliteten i din IT-miljö med långa livscykler och omfattande service- och supportmöjligheter

Hög tillförlitlighet: Med Dell ProSupport som tillval finns en kunnig tekniker tillgänglig dygnet runt alla dagar online eller via telefon om det skulle uppstå problem med maskinvaran eller programvaran. Dell Services kan hjälpa dig att förenkla driftsättningen av ett stort antal OptiPlex 3030 allt-i-ett-datorer. Med Dell Imaging Services och Dell Configuration Services kan du skapa en standardiserad grupp datorer so

Läs mer om Dell Optiplex 3030 AIO i3-4160 4GB 500GB 19.5 H...


Sök bästa pris på Dell Optiplex 3030 AIO i3-4160 4GB 500GB 19.5 H hos: