HP CN055AE Magenta No. 933XL

HP CN055AE Magenta No. 933XL
HP CN055AE Magenta No. 933XL
Beskrivning av HP CN055AE Magenta No. 933XL

Overview
HP 933 magenta Officejet-bläckpatron ger utskrifter av professionell kvalitet sida efter sida. Ge dina dokument och ditt marknadsföringsmaterial liv med enastående färgkvalitet till en låg kostnad per sida och återvinn enkelt dina bläckpatroner.

Features
Få garanterat pålitliga resultat av hög kvalitet i varje utskrift. Använd HP Officejet-bläck och imponerande funktioner för tillförlitlighet för krångelfria konsekventa utskrifter sida efter sida. HPs skrivare bläck och papper har utvecklats och testats tillsammans för att ge optimala resultat.

Lägg till imponerande färger i dina affärsutskrifter – du får suveräna levande färger med pigmentbläck som tagits fram för kontoret. Förbättra dokumentkvaliteten genom att använda papper med ColorLok®-logotypen. Färgerna är klarare för att ge bilder och grafik med liv och djup.

Färgutskrifter som håller företagskvalitet till låg sidkostnad. Få mer för pengarna med individuellt utbytbara bläckpatroner och högkapacitetspatroner. Spara tid när du skriver ut marknadsföringsmaterial på kontoret.

&bull:&nbsp:Skriv ut upp till 25 gånger så många sidor i färg. De valfria högkapacitetspatronerna ger fler utskrivna sidor och behöver inte bytas ut lika ofta som HPs originalbläckpatroner av standardtyp.

Läs mer om HP CN055AE Magenta No. 933XL...


Sök bästa pris på HP CN055AE Magenta No. 933XL hos: