LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

Du föddes för att utforska universum! Bygg och inspirera nästa generations astronauter med LEGO® rymdraketer och rymdfordon – nu åker vi! Hylla människans första månlandning med LEGO® Creator Expert byggsetet 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander, som utvecklats i samarbete med NASA för att fira 50-årsjubileet för en historisk händelse som berörde hela världen. Den här samlarmodellen består av en detaljerad kopia av Apollo 11:s månlandare ”Örnen” och en platta som föreställer månytan, komplett medkrater, fotavtryck och den amerikanska flaggan. Landningssteget har guldfärgade landningsställ och paneler, öppningsbar kameralucka, öppningsbara laserluckor och stege, medan retursteget har en detaljerad insida med plats för 2 astronauter. Den här uppvisningsmodellen, med en ”Apollo 11 Lunar Lander”-skylt som pricken över i, erbjuder en utmanande och givande byggupplevelse full av nostalgi och passar perfekt hemma eller på kontoret. Innehåller 2 astronautminifigurer med NASA-tryck och guldfärgade hjälmar.

Innehåller 2 astronautminifigurer med NASA-tryck och guldfärgade hjälmar.
Det här avancerade LEGO® setet innehåller en detaljerad kopia av månlandaren ”Örnen” med landningssteg och retursteg, samt en platta som föreställer månytan med krater, fotavtryck och den amerikanska flaggan.
Landningssteget har guldfärgade landningsställ och paneler som är nya för juni 2019, öppningsbar kameralucka, öppningsbara laserluckor och stege.
Retursteget har en detaljerad insida med plats för 2 astronautminifigurer.
Hylla rymdforskningen med den här detaljerade uppvisningsmodellen.
Tillbehör: byggbar filmkamera och laserreflektor.
”Apollo 11 Lunar Lander”-skylten och de guldfärgade delarna är nya för juni 2019.
Modellen är 20 cm hög, 22 cm bred och 20 cm djup.

Läs mer om LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266

LEGO

Hitta LEGO Creator Expert NASA Apollo 11 Lunar Lander 10266 även hos:






Rulla till toppen