LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica Orange 42196

LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica Orange 42196

Barn från 9 år kan njuta av ett spännande byggprojekt när de bygger alla detaljer hos den autentiska bilmodellen Lamborghini Huracán Tecnica Orange (42196). Bilens funktioner är utformade för att glädja alla som älskar supersportbilar och innefattar bland annat en kopia av en V10-motor, öppningsbara dörrar och styrning. Modellsetet blir en cool present till barn som älskar leksaksbilar eller drömmer om att äga en egen Lamborghini.

En perfekt introduktion till teknikens värld
LEGO® Technic byggbara modellset har verklighetstrogna rörelser och mekanismer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens värld på ett lättillgängligt och realistiskt sätt. Ge barn ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.
Ett byggset med en Lamborghinimodell för barn – Ge superbilsfantaster från 9 år en utmaning att minnas när de bygger leksaksmodellen LEGO® Technic Lamborghini Huracán Tecnica (42196)Beundra detaljerna – Barn kan bygga och utforska den rörliga V10-motorn, styrningen och de öppningsbara dörrarna på modellen Lamborghini Huracán TecnicaInspirerad av den riktiga bilen – Detta modellbilset med en Lamborghini har ett orange färgtema som skapar en iögonfallande modell som barn kan leka med innan den visas uppEn present för barn från 9 år – Ge detta billekset till ett barn som älskar superbilar från Lamborghini och coola byggleksakerEn hjälpande hand – Upptäck intuitiva instruktioner i appen LEGO® Builder, där byggare kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheterDimensioner – Set med 806 delar, med en bilmodell som är 8 cm hög, 28 cm lång och 12 cm bred

Läs mer om LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica Orange 42196

LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica Orange 42196

LEGO

Hitta LEGO Technic Lamborghini Huracán Tecnica Orange 42196 även hos:






Rulla till toppen