LEGO Technic NEOM McLaren Formula E Race Car 42169

LEGO Technic NEOM McLaren Formula E Race Car 42169

Låt barn från 9 år tävla i Formel E-teamets värld när de bygger och leker med modellsetet LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E racerbil (42169). Pojkar och flickor kan ha roligt när de bygger fordonet och sedan testar vad deras McLaren-modellbil går för när de skickar iväg den i hög fart med den spännande dubbla pull back-funktionen. Modellen har dessutom en styrfunktion så att barn kan sätta bilens kurs när de föreställer sig hur det är att tävla med McLaren-teamet. Detta coola LEGO set blir en perfekt present till barn som älskar leksaksfordon och racerbilar.
Modellerna i LEGO Technic byggset för barn har realistiska detaljer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens värld på ett enkelt sätt. Låt appen LEGO Builder guida ditt barn genom ett intuitivt byggäventyr, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och följa sina framsteg.
NEOM McLaren Formula E modellbil med pull back-funktion – Detta byggset för barn från 9 år låter unga racingfantaster bygga en egen racerbil med pull back-funktionFartfyllda lekar – Denna McLaren-leksaksbil har en dubbel pull back-funktion så att barn kan skicka iväg modellen i full fart medan de föreställer sig hur det är att tävla på motorsportens toppnivåStyr bilen – Barn kan använda styrfunktionen för att vrida leksaksbilens hjul när de njuter av kreativ lek i timmar med setet LEGO® Technic NEOM McLaren Formula E racerbilEn racingpresent för barn från 9 år – Detta set blir en rolig present för flickor och pojkar som älskar fordon och byggleksakerIntroduktion till teknikens värld – LEGO® Technic byggset innehåller byggmodeller med realistiska rörelser och mekanismer som introducerar unga LEGO byggare till teknikens världIntuitiva instruktioner – Appen LEGO® Builder guidar barn genom ett intuitivt byggäventyr med verktyg som låter dem zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framstegDimensioner – Set med 452 delar och en modell som är 6 cm hög, 31 cm lång och 12 cm bred

Läs mer om LEGO Technic NEOM McLaren Formula E Race Car 42169

LEGO Technic NEOM McLaren Formula E Race Car 42169

LEGO

Hitta LEGO Technic NEOM McLaren Formula E Race Car 42169 även hos:






Rulla till toppen