Norton 360 Deluxe – 50GB Lagring / VPN / 1 år / 5 användare – ATTACH

Norton 360 Deluxe – 50GB Lagring / VPN / 1 år / 5 användare – ATTACH

Observera att Norton-licenser är en prenumeration som betalas årsvis. Det krävs att du har ett giltigt bankkort för att kunna nyttja licensen.

Allt-i-ett skydd för din enhet och din integritet på nätet

Hot på internet utvecklas ständigt.Nu är det inte längre bara virus som kan infektera din dator. Ständigt föränderliga internethot kan utsätta din integritet på nätet samt din privata och ekonomiska information på dina enheter för risk. Därför utvecklas även Norton. Vi lanserar Norton™ 360. Flera lager av skydd mot befintliga och kommande internethot i dagens uppkopplade värld – i en enda lösning.
Få realtidsskydd för din PC- eller Mac®-dator, iOS- eller Android™-enhet mot virus, nätfiske och andra internethot.Norton Secure VPN lägger dessutom till kryptering i bankklass för att bidra till att skydda informationen du skickar och tar emot via Wi-Fi, och hjälper till att förhindra företag att spåra dina onlineaktiviteter eller platser. Kom åt innehåll på dina favoritwebbplatser och i appar var som helst, lika säkert som i ditt eget hem.
Norton Password Manager har verktygen du behöver för att skapa och lagra lösenord, kreditkortsinformation och annan känslig information på nätet.Norton Cloud Backup för PC hjälper till att lagra filer säkert – från dokument och familjefoton till ekonomisk information – som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram. Norton Safecam för PC varnar för och hjälper dig att blockera nätbrottslingar från att komma åt din webbkamera utan ditt samtycke.
Fördelar:
Säkerhet för digitala enheter: Realtidsskydd för 5 enheter, PC, Mac® eller mobila enheter, mot utpressningsprogram, virus, spionprogram, nätfiske och andra internethot.
Skydd mot internethot: Avancerad säkerhet hjälper dig att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad.
Secure VPN: Åtkomst till dina favoritappar och webbplatser vid anslutning till Wi-Fi hemma eller på språng med tryggheten av kryptering i bankklass.
Password Manager: Verktyg för att enkelt generera, lagra och hantera lösenord, kreditkortsinformation och andra inloggningsuppgifter online – på ett säkrare sätt.
Cloud Backup för PC: 50 GB molnbaserad lagring där du kan spara viktiga filer och dokument som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram.
SafeCam : Varnar dig omedelbart om någon försöker komma åt din webbkamera och hjälper dig att blockera obehörig åtkomst.
Smart brandvägg för PC eller Brandvägg för Mac: Övervakar kommunikation mellan din dator och andra datorer och hjälper till att blockera obehörig trafik.
Virus Protection Promise: Från prenumerationen startar finns en Norton-expert till hands för att hjälpa dig hålla dina enheter virusfria, eller ge dig pengarna tillbaka.
Föräldrakontroll: Föräldraverktyg för att hjälpa dina barn att utforska internet på ett säkrare sätt.
SUPPORT: Via telefon eller chatt

Läs mer om Norton 360 Deluxe – 50GB Lagring / VPN / 1 år / 5 användare – ATTACH

Norton 360 Deluxe – 50GB Lagring / VPN / 1 år / 5 användare – ATTACH

Mjukvara

Hitta Norton 360 Deluxe – 50GB Lagring / VPN / 1 år / 5 användare – ATTACH även hos:


Rulla till toppen