SelkBag

SelkBag
SelkBag
Beskrivning av SelkBag

En sovsäck som är en overall som inte alls bara är till för att sova i!

Vi tar det från början: Det är väl inget snack om att sovsäcken är en god idé, i alla fall när motsatsen är att frysa ihjäl i ett tält. Men visst är det märkligt hur sovsäckens utveckling liksom har stagnerat? För några hundra år sedan var det nån kosack som urholkade en jak och slaggade i den, sen började man göra sovsäckar i tyg, sen i lite mer tåliga och täta konstmaterial. Men sen? Slut på utveckling.

Fortfarande är den en säck och fortfarande har de flesta människor ett visst inbyggt motstånd mot att ligga i säckar. Det känns på något vis som att vara fångad. Som om en jägare snart ska bära dig till marknaden och sälja dig för att få pengar till brännvin, ny pälsmössa och krut. Klaustrofobiskt.

Men nu är sovsäcksevolutionen här. Plötsligt är du fri! I sovsäcksoverallen bestämmer du och inte sovsäcken hur du ska ligga! Du är du varm, bekväm och trygg men kan samtidigt göra alla de där sakerna du inte kan i en säck: Läsa, äta, spela kort, kramas, gå och kissa, kika ut genom tältet, peta in en pinne i brasan etc.

Alltså, SelkBag är en kanon sovsäck. Men faktum är att den är så mycket mer än en sovsäck! Den är minst lika mysig att krypa in i för att kura inomhus! Och när du ska ut på balkongen eller altanen, skippa den där dyra och miljöförstörande gasolvärmaren/infravärmaren och iklä dig en Musucbag istället! Det är mysigare, det är snyggare, det är roligare och det är mer miljövänligt! Det enda problemet är att du förmodligen aldrig vill kliva ur din mysiga sovsäcksoverall och därmed i kvarteret kan bli känd som ”Han i sovsäcksoverallen”. Men det kan det ju nästan vara värt.

Följ tabellen nedan när du väljer din storlek. Om du ligger på gränsen. Välj alltid en storlek större.

Längd (m) >>>Storlek >>>
1,56-1,69Medium
1,70-1,84Large
1,85-2,02XL

Läs mer om SelkBag...


Sök bästa pris på SelkBag hos: