Snapsglas mitt första shotglas

Snapsglas mitt första shotglas

Dags för 18-årskalas? Eller är det din tur att köpa en doppresent till någon som ska döpas? Detta snapsglas passar till alla dessa stunder och du ger ett minne för livet när personen får sitt första shotglas att bära med sig genom livet. Alla tar någon sin första shot och då ska personen självklart ha sitt helt egna shotglas.Köp hem ett roligt snapsglas till festkvällen, högtiden och födelsedagsfesten. Alla ska firas med ett härligt snapsglas till maten.Snapsglas med texten Mitt första shotglas.Säljes styckesvis.Volym 4 cl.Höjd 7 cmSnapsglaset är gjort av glas.Endast handdiskning.Snapsvisa: Nu ska vi skäka törsten, för denna är det försten

Läs mer om Snapsglas mitt första shotglas

Snapsglas mitt första shotglas

Snapsglas

Hitta Snapsglas mitt första shotglas även hos:


Rulla till toppen