3241 Protech korslaser / Röd laser – 10m

3241 Protech korslaser / Röd laser – 10m

Protech introducerar en samling professionella lasermätverktyg som erbjuder pålitliga värdedata och hög exakthet. Protech-verktygen kommer inte att göra dig besviken under ditt nästa projekt!

Det här kompakta och robusta korslaserverktyget är exakt och bärbart – helt enkelt perfekt för alla utjämningsarbeten med kort avstånd. Med en enda omkopplare visas vertikala och horisontella linjer samtidigt, istället för bara en vanlig horisontell inriktning. Om så önskas, kan dock endast vertikala eller endast horisontella linjer visas. Protech Cross Laser är lätt att använda och garanterar stor precision – perfekt för att anpassa arbete, byggprojekt och heminredning.

Exakt resultat
Protech Cross Laser projicerar sina linjer med en stor exakthet på upp till ± 0,5 mm/m, så att båda linjerna är exakt nivellerade och precis där du vill ha dem. Här erbjuds ett arbetsområde på 10 meter, vilket hjälper dig med alla utjämningsuppgifter för korta avstånd.

Självnivelleringsläge
Denna korslaser kan kompensera för upp till ± 4° individuellt och kommer därför att ge dig tillförlitlighet även på ojämna ytor.

Tillförlitlig ström
Detta verktyg ger dig mer än 15 timmars arbetstid. Slut på batteriet? Installera ett par AA-batterier, så är du redo att sätta igång!

Helt kompatibel
Protech-verktyget har en integrerad ¼-tumsgänga, vilket gör det kompatibelt med ett brett utbud av stativ och tripods.

Läs mer om 3241 Protech korslaser / Röd laser – 10m

3241 Protech korslaser / Röd laser – 10m

Verktyg & Trädgård

Hitta 3241 Protech korslaser / Röd laser – 10m även hos:






Rulla till toppen