3241 ProTech Water Leak Sensor

3241 ProTech Water Leak Sensor

Protech introducerar en samling professionella väderstationsprodukter som erbjuder tillförlitliga värdedata med enkla, lättmonterade enheter. Skapa ditt eget personliga meteorologiska institut!

Du kan alltid känna dig trygg med din Protech vattenläckagesensor som detekterar vattenläckage var tredje sekund. Om ett högt 90 dB-larm en gång har blivit utlöst, kan du vara säker på att det hörs genom flera våningar i ditt hus.

Du kan välja hög eller låg sensorkänslighet hos denna lätthanterliga enhet för att uppfylla olika krav. Denna sensor ger dig också möjlighet att ställa in e-postmeddelanden som skickas till dig, så att du kan reagera på kortast möjliga tid.

Skydda din värld! Protech vattenläckagesensor kan placeras på olika platser, inklusive diskbänk i köket eller badrummet, under en varmvattenberedare, i en källare, under tvättmaskinen, under en AC-enhet eller till och med på ett kylskåp.

Om du inte har den redan, se till att du köper Protech Meteorological Wi-Fi Gateway separat för att kunna se sensordata. Mätningarna överförs trådlöst från sensorn som visar aktuell data och historikstatistik med justerbara vyer och anpassningsbara varningar på din smartphone.

Protech vattenläckagesensor har en lång trådlös räckvidd på upp till 100 meter och drivs av 2 1,5V AAA-batterier (ingår ej).

Läs mer om 3241 ProTech Water Leak Sensor

3241 ProTech Water Leak Sensor

Verktyg & Trädgård

Hitta 3241 ProTech Water Leak Sensor även hos:






Rulla till toppen