F-Secure FREEDOME VPN – 1 år / 3 enheter

F-Secure FREEDOME VPN – 1 år / 3 enheter

Privat och anonym surfning
F-Secure FREEDOME VPN har utformats med ett enkelt mål: en effektiv sekretess- och säkerhetsapp som är otroligt enkel att använda. Tryck på en knapp, så kan du säkert ansluta till valfritt offentligt WiFi-nätverk, blockera skadliga webbplatser och enkelt kringgå geografiska begränsningar för att komma åt det innehåll du vill se.

Alla funktioner du någonsin önskat dig
WiFi-säkerhet
En hackare på samma offentliga WiFi-nätverk kan se allt du gör på internet. FREEDOME krypterar all din trafik så att ingen kan spionera på dig. Skydda din sekretess och anslut säkert till valfri surfpunkt, oavsett var du är.

Integritetsskydd
Genom att dölja din IP-adress, kryptera din anslutning och blockera spårare och skadliga webbplatser. FREEDOME är en avgörande aktör när det kommer till sekretesskydd.

Surfskydd
FREEDOME:s funktion Surfskydd varnar dig när du går in på potentiellt skadliga webbplatser. Detta säkerställer att du kan shoppa och surfa säkert online.

Ändra din virtuella plats
Med FREEDOME kan du utge dig för att befinna dig i ett annat land. Ändra din virtuella plats för att öka din sekretess och komma åt fler webbplatser som inte är tillgängliga i ditt land. Du kan också se på TV från ditt hemland online även när du är utomlands.

Windows, Mac, Android, iPhone, iPad

Läs mer om F-Secure FREEDOME VPN – 1 år / 3 enheter

F-Secure FREEDOME VPN – 1 år / 3 enheter

Mjukvara

Hitta F-Secure FREEDOME VPN – 1 år / 3 enheter även hos:


Rulla till toppen